Месечне архиве: август 2014

Други балкански радиолошки конгрес у Републици Српској

Даме и господо,

Поштоване колегице и колеге,

Драги пријатељи,

Част нам је упутити Вам први позив за Други балкански радиолошки конгрес у Републици Српској, са међународним учешћем, који ће се одржати у периоду 26-28. септембра 2014. године у Хотелу „Термаг“ на Јахорини. Надамо се да ће конгрес омогућити размјену научних и практичних искустава стручњака из свих области радиологије те лакше успостављање међусобних веза и сарадње, како међу колегама са наших простора тако и са колегама из иностранства. Своје присуство као предавачи и гости већ су потврдили најеминентнији радиолози са Балкана и Европе. Почасни гост на свечаном отварању ће бити један од најпознатијих свијетских предавача из свијета радиологије.

Покушаћемо да креирамо најбољу атмосферу за рад за све заинтересоване колеге, пријатеље и професоре и бићемо веома успјешни у таквом подухвату само уз Вашу подршку. Отворени смо за све Ваше идеје, приједлоге и сугестије.

После огромног успјеха и најбољих оцјена за Први балкански радиолошки конгрес, који смо добили од драгих гостију, поставили смо себи високе критеријуме које морамо заједнички испунити.

Сва даља обавјештења и новости везано за стручни дио скупа као и за организационе појединости ћете на вријеме моћи да нађете на интернет презентацији Удружења струковних медицинских радиолога и дипломираних инжињера медицинске радиологије Републике Српске.

Пријава радова до: 01.09.2014.године на маил адресу: pavlovicradiology@yahoo.com

Програм конгреса и II обавијештење: 10.09.2013.године

Свечано отварање, 26.09.2014. године у 19h.

Цијена котизације износи: 100.00 КМ

У котизацију је урачуната конгресна торба, материјали, ручак у природи на Требевићу и свечана вечера.

Цијена смјештаја на бази полупансиона за два дана у двокреветној соби износи: 190.00 КМ, у једнокреветној соби: 230.00 КМ

Сви садржаји хотела као што су сауна, базен, парно купатило, паркинг и слично су бесплатни за госте хотела.

За све нејасноће и сугестије контактирајте предсједника организационог одбора Конгреса, Дејана Павловића на телефон: +387 65/001-357 или на маил адресу: pavlovicradiology@yahoo.com

Срдачно Вас очекујемо на Јахорини.

Предсједник Удружења: Веселко Вуковић
УДРУЖЕЊЕ СТРУКОВНИХ МЕДИЦИНСКИХ РАДИОЛОГА И ДИПЛОМИРАНИХ ИНЖИЊЕРА МЕДИЦИНСКЕ РАДИОЛОГИЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
Студентска број 5
73 300 Фоча
www.radiologijars.com