Месечне архиве: новембар 2014

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧЛАНСТВО

Дана 13.12.2014 год. у З.Ц. ”Др Драгиша Мишовић” у Чачку (VI спрат) , са почетком од 13 часова одржаће се изборна скупштина Удружења радиолошких техничара и техничара нуклеарне медицине Србије.

Позивамо Вас да делегирате представнике својих одељења тј. чланове Удружења за поменути догађај, ради обезбеђивања кворума и могућности одржавања скупштине. Делегате пријавити на e-mail адресу Удружења до 10.12.2014 год.:

office@radteh.org.rs

или

info@radteh.org.rs

Дневни  ред:

  1. Известај о раду и активностима Удружења у 2014 год.
  2. Финансијски  извештај
  3. Избор нових чланова Управног одбора
  4. Избор Председника Удружења
  5. Предлози за унапређења рада Удружења
  6. Разно

У нади да ћемо заједничким предлозима, циљевима и одлукама на наредној скупштини унапредити наш положај и професију, срдачно Вас очекујемо.

Управни одбор УРТИТНМС

Захвалница

Поштоване колегинице и колеге, уважено чланство, желимо и овим путем да се захвалимо Радиолошкој служби З.Ц. Ужице на домаћинству и помоћи при организацији наше славе Св. Апостола Луке.

Такође велика захвалност нашим донаторима и пријатељи са којима свакодневно сарађујемо у нашој професији и људима добре воље на локалном нивоу који су помогли да што лакше организујемо ову прославу.

Следећи домаћин за 2015 годину је Радиолошка служба К.Ц. Крагујевац и желимо им пуно успеха при организацији које ће Удружење као и сваке године подржати, како финансијски, тако и у организационом смислу.

Фотографије са наше славе из Ужица можете погледати у фолдеру Галерија.

С’ постовањем,

Управни одбор УРТИТНМС