Месечне архиве: март 2016

Обавештење за чланство

Поштовано чланство, драге колегинице и колеге,

Након завршетка релиценцирања,уласка у нови лиценцни период и нови Правилник о ближим условима за спровођене КМЕ донешен од страна КМСЗТС, Управни одбор Удружења је донео одлуку да ступи изради базе података целокупног чланства, јер је досадашња била непотпуна недостатком бројева лиценци свих чланова Удружења.

Идеја је да свом чланству обезбедимо бесплатне бодове кроз КМЕ коју ће Удружење спроводити у току лиценцне године,а то је 20 бодова по години. Сматрамо да је изгубљен прави смисао КМЕ, да више није битна тема, предавачи, циљ, присуство,већ само број бодова.Као Удружење трудили смо се и увек ћемо се трудити да акредитујемо квалитетно предавање са референтним предавачима,где ће колеге моћи то знање да примене сутра у практичном раду, настојаћемо и даље истим путем, без обзира на број бодова, јер ко жели да се усавршава и унапреди своје знање увек ће бити присутан. Свакако, колеге које су спречене или се не баве тим методама добиће бодове,као чланови Удружења.

Као што Вам је свима познато, увек смо били посебна групација, по знању, односу са лекарима-сарадницима, атмосферама на нашим скуповима и сматрамо да је најмање што можемо да учинимо обезбеђивање бодова кроз чланарину која би била повећана на 200 рсд.

Повећање чланарине се чини после 15 година, ако не и дуже, Удружење смо са најмањом чланарином и кроз повећање исте желимо само да надоместимо трошкове које носи организовање бесплатне КМЕ.

Бесплатне котизације ће важити искључиво за чланове Удружења и због тога нам је јако битно да нам пошаљете нове приступнице са бројем Ваше лиценце, како би приступили изради базе на основу које ћемо слати спискове са предавања у надлежну Комору.

Котизација за Конгрес ће такође бити умањена за наше чланство, биће неопходно покрити само трошкове свечане вечере и материјала, јер Конгреси захтевају много већу организацијску и финансијску потпору коју су нам до сада обезбеђивала спонзорства.

У прилогу Вам шаљемо нове приступнице и једну групну коју сви попуњавате и шаљете у Ваше финансијску службу ради промене висине чланарине. Појединачне приступнице попуњавате и шаљете на следећу адресу,ради израде базе и евидентирања Ваших података тј. бројева лиценци:

Ружичић Ђорђе,
Ул.48 ; бр.22/3
32 104 Чачак