Месечне архиве: јун 2017

ФОТОГРАФИЈЕ СА КОНГРЕСА , ТАРА 2017 год.

Поштовано чланство,

Организациони одбор жели да се захвали свим учесницима нашег Конгреса одржаног на Тари, овог пута смо надмашили број и окупили се у највећем броју. Надамо се да сте задовољни организационим делом, као и забавним. Потрудили смо се да у сваком аспекту подигнемо ниво за лествицу више и то ћемо чинити сваки пут.

Захваљујемо се овом приликом свим предавачима, позваним, као и усмених и постер презентација, колегама и Удружењима из целог региона, спонзорима који су сваки пут са нама, јер ЗЕЈЕДНО чинимо јаку целину у којој се огледа наша хомогеност, професионализам, дружење …

У наставку Вам доносимо фоторафије са Конгреса, а у плану је и кратак филм о овогодишњем Конгресу у част 25 година самосталног рада. То ћемо Вам послати на адресу установа, као и наш први број стручног часописа РАДИОАКТИВ.

Срдачан поздрав до следећег сусрета!

UDRUŽENJE STRUKOVNIH MEDICINSKIH RADIOLOGA I DIPLOMIRANIH

INŽINJERA MEDICINSKE RADIOLOGIJE REPUBLIKE SRPSKE

Studentska broj 5 73 300 Foča www.radiologija-rs.com

Koleginice i kolege, članovi udruženja, dragi prijatelji, obavještavamo Vas o vremenu održavanja petog balkanskog radiološkog kongresa koji će se tradicionalno održati na Jahorini u hotelu „Termag“ u vremenskom intervalu od 22.-24. septembra 2017. godine.

TEME KONGRESA: RADIOLOGIJA RADIOTERAPIJA NUKLEARNA MEDICINA

Kongres će omogućiti  razmjenu naučnih i praktičnih iskustava stručnjaka iz svih oblasti radiologije te  uspostavljanje međusobnih veza i saradnje, kako među kolegama sa naših prostora tako i sa  kolegama iz inostranstva.  Svoje prisustvo kao predavači i gosti već su potvrdili najeminentniji radiolozi sa Balkana i Evrope..

Otvoreni  smo za sve Vaše ideje, prijedloge i sugestije.

Sva dalja obavještenja i novosti vezana za organizacioni i stručni dio Kongresa biće dostupna na  internet prezentaciji Udruženja strukovnih medicinskih radiologa i diplomiranih inžinjera medicinske radiologije Republike Srpske, www.radiologija-rs.com

Abstrakt ili radove prijaviti do: 20.08.2017.godine na mail adresu: petricmirko@yahoo.com

Program kongresa  i drugo obaviještenje: 01.09.2017.godine

  • Cijena kotizacije  iznosi: 100.00 Eura

  • U kotizaciju je uračunata kongresna torba, materijali, ručak u prirodi na Trebeviću i svečana večera.

  • Cijena smještaja na bazi polupansiona za dva dana u dvokrevetnoj sobi  iznosi: 100.00 Eura, u jednokrevetnoj sobi: 125.00 Eura.

  • Svi sadržaji hotela kao što su sauna, bazen, parno kupatilo, parking i sl. su besplatni za goste hotela.

  • Za sve nejasnoće i sugestije kontaktirajte predsjednika organizacionog odbora Kongresa; Mirka Petrića na telefon: +387 65/562 337 ili na mail adresu: petricmirko@yahoo.com

Srdačno Vas očekujemo na Jahorini

НОВОСТИ са Високе здравствене школе струковних студија у Земуну

Поштоване колегинице и колеге,

обавештавам Вас да се у Високој здравственој школи струковних студија у Београду-Земуну, може узети потврда о изједначавању дипломе стечене на Вишој медицинској школи са дипломом струковних студија.

За поменуту потврду потребно је:

  1. попунити захтев за добијање потврде (формулар захтева се добија у школи, попуњава га и подноси кандидат лично),

  2. фотокопија дипломе и

  3. признаница о уплати на жирорачун школе у износу од 7000 динара.

Званичне информације можете добити у Високој здравственој школи струковних студија у Београду лично, или преко сајта школе.

IV ШКОЛА НЕУРОРАДИОЛОГИЈЕ

Поштовани,

Обавештавамо Вас да ће у периоду од 22-24. јуна 2017 године одржати
IV школа неурорадиологије.

Покровитељ програма 4.Школе неурорадиологије са 4. напредним курсом интервентне неурорадиологије – Удружење неурорадиолога Србије.

Акредитација од стране ЗСС – 14 KME кредита.

Пријава Е-постера (ппт презентација)могућност додатних 9 KME кредита.

Најбољи постери добиће могућност објављивања рада у часопису Српска Неурорадиологија.

  1. Напредни курс интервентне неурорадиологије (23. јун 2017.) је акредитован и за мед.техничаре и сестре од стране ЗСС – 6 KME кредита.

Пријављивање – on-line www.neuroradiologija.com.