Месечне архиве: новембар 2017

Састанак у вези даљих активности Удружења

Поштоване колегинице и колеге,

позивамо Вас на састанак у вези даљих активности Удружења 29.11.2017 год. у 13.30 часова на Неурохируршкој клиници, амфитеатар, К.Ц. Србије.

Предлог дневног реда:

  1. Извештај о активностима након састанка 05.11.2015 год.
  2. Платне групе и разреди
  3. Специјалистичке студије
  4. Промена акта о процени ризика радних места у појединим установама и смањење год. одмора на 30 радних дана
  5. Бодови у оквиру КМЕ од стране Удружења
  6. Разно

Моле се сви заинтересовани за присуство на поменутом састанку или да делегирају представнике испред својих колектива како би заједнички донели праве одлуке за наш професионални статус.

У.О. Удружења

Захвалница нашем Удружењу од Удружења радиолога Србије

Поштоване колегинице и колега,уважено чланство,

наше Удружење је по други пут узело учешће у виду сесије струковних мед.радиолога на Националном Конгресу радиолога Србије,који је одржан од 9-11.новембра у хотелу „Палисад“на Златибору .

Том приликом добили смо захвалницу за дугогодишњу сарадњу и велики допринос развоју радиологије и сарадње међу нашим Удружењима.

То је пре свега заслуга СВИХ НАС ЗАЈЕДНО,јер се трудимо да на професионалан начин представимо нашу струку,што је препознато и цењено од нама најближих сарадника.

Предавање из области нуклеарне медицине-Дијагностика коштаних инфекција

Предавачи: Ппук. др Драган Пуцар

В.Р.Т. Саша Милошевић

Предавање је акредитовано од стране Здравственог савета у јулском року 2017 године као курс, намењено је лекарима,медицинским сестрама, здравственим техничарима, радиолошким техничарима, вишем радиолошким техничарима, струковним медицинским радиолозима, носи следећу бодовну вредност:

8 бодова за предаваче

4 бода за слушаоце

После предавања се ради тест провере знања.

Присуство на предавању за чланове Удружења радиолошких техничара и техничара нуклеарне медицине Србије је бесплатно, за остале износи 500 дин. Уплату извршити на рачун Удружења: 205-40156-94.

Предавање ће се одржати 09.11.2017 год. са почетком у 13 часова, Војномедицинскa Академијa, Црнотравска 17, Београд у aмфитеатру на IV спрату.

Пријаве можете обавити на е-маил адресу Удружења:

office@radteh.org.rs или на

ikrantic@yahoo.com до 07.11.2017 , све информације о овом стручно едукативном курсу можете добити на тел. моб. 065/8019555 – Струковни мед. радиолог – Илија Крантић.