ECR 2018 – Budite deo evropskog najuglednijeg sastanka radiologije

Poštovani,

Evropski kongres radiologije (ECR) je godišnji sastanak Evropskog Društva za Radiologiju (ESR) i najveći sastanak u Evropi za radiologe i inžinjere medicinske radiologije. Idući ECR, čiji moto je RAZLIČIT & UJEDINIT, će se održati u lepom Beču od 2. februara do 4. marta, 2018. Kongres sadrži bogat naučni i edukativni program za inžinjere medicinske radiologije i nudi posebne programe podrške.

Pripreme za ECR su u punom teku i podnošenje sažetaka je već moguće od 3. maja, 2017 (krajnji rok je 10. oktobar, 2017). Za više informacija o podnošenju sažetaka, molimo Vas kliknite ovde:

U tom kontekstu, jako je važno promovisati naša dva programa podrške za inžinjere medicinske radiologije, „Shape you skills“ (namenjen inžinjerima medicinske radiologije na početku njihove karijere) i „Invest in the Youth“ (namenjen studentima radiološke tehnologije) koja su povezana sa podošenjem sažetaka kao i sa ESR 2017 članstvom. Za više informacija o oba programa, molimo Vas kliknite na linkove ispod:

      

Molimo Vas da imate na umu da je krajnji rok za prijavljivanje za ESR članstvo kako bi imali vrlo povoljne kotizacije za ECR 2018 je 31. avgust, 2017. Za više informacija o svim prednostima ESR članstva koje iznosi samo 11 evra godišnje, molimo Vas kliknite na ESR logo dolje:

Kako bi videli sve događaje i rokove do ECR 2018, molimo Vas kliknite ovde.