Едукативни курс о савременим Мр прегледима – Мр срца

Поштоване колегинице и колеге,

Управни одбор Удружења Вас позива на“ Едукативни курс о савременим Мр прегледима – Мр срца“. Курс ће се одржати 5.априла 2013 год. са почетком предавања од 14 часова у амфитеатру Института за онкологију и радиологију Србије, Пастерова 14, Београд.

13-14 часова РЕГИСТРАЦИЈА УЧЕСНИКА
15 мин. Улазни тест Писмени тест
30 мин. Основе Мр прегледа срца са акцентом на позицирању равни снимања Усмено предавање Мр сци.мед.дрОто Ађић
30 мин. Мр у исхемијској болести срца Усмено предавање Проф.др.сци.мед.Ружица Максимовић
30 мин. МР у дијагностици урођених срчаних мана Усмено предавање Мр сци.мед.др Тамара Илисић
30 мин. МР преглед срца-основни протокол прегледа Усмено предавање В.Р.Т.Видојевић
45 мин.  МР преглед срца-позицирање равни приликом снимања-Практични приказ случаја- Рад у малој групи Мр сци.мед.дрОто Ађић,

В.Р.Т.Видојевић

Дискусија 
15 мин. Излазни тест Писмени тест
30 мин. MР дојки и Мр Спекроскопија дојки  Усмено предавање Инж.рад.технологијеИгор Фучкан
15 мин. Евалуација задовољства учесника курса Писмени тест
Додела сертификата

Специјални гост и један од предавача на курсу биће наш колега, Игор Фучкан из Клиничке болнице „ДУБРАВА“ из Загреба, који ће на одржати предавање на тему:

  • „Мр дојки и Мр спектроскопија дојки“

Уједно ово ће бити прилика и да одржи презентацију своје књиге „Магнетна резонанција-припрема и планирање прегледа“, где ћемо моћи да чујемо ближе информације у вези овог изузетног издања.

Курс је акредитован за лекаре, радиолошке техничаре и медицинске сестре од стране Здравственог савета Републике Србије под редним бројем Д-1-469/13 од 01.03.2013 год. и носи следећу бодовну вредност:

  • 8 бодова за предаваче
  • 4 бода за слушаоце

Број места је ограничен на 120, а рок са пријаву је до 03.04.2013 год. Пријаве можете извршити на е-маил адресу Удружења: office@radteh.org.rs или на ruzicicdjordje@gmail.com, где треба доставити име и презиме, установу из које долазите, број лиценце и огранак Коморе којој припадате.

Цена котизације 2.000 дин.

Уплату котизације извршити на жиро рачун Удружења: 205-40156-94 код Комерцијалне банке до 03.04.2013 год. или на лицу места приликом саме регистрације.