ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА КУРСУ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА ЗА РАДИОГРАФЕРЕ-ЕНГЛЕСКА АКАДЕМИЈА У ПАРТНЕРСТВУ СА УНИВЕРЗИТЕТОМ У ДАБЛИНУ И УНИВЕРЗИТЕТОМ НА МАЛТИ

Поштовано чланство, након нашег Конгреса одржаног у мају ове године на Златибору и учешћа Председника ЕФРС (Европска федерација Удружења радиографера) Dr Jonathan McNulty и шефа одсека за радиографере Универзитета на Малти Paul Bezzina добили смо овај позив.

Наиме ,Европска академија енглеског језика за здравствене стручњаке у партнерству са Унуверзитетом у Даблину и Универзитетом на Малти спроводи курсеве енглеског језика у професионалне сврхе укључујући изградњу поверења у употребу енглеског језика, рад са пацијентима који говоре енглески језик , припрема сажетака на енглеском и презентацију на енглеском језику.

Следећи курс ће бити одржан на Малти почетком децембра, све потребне информације видети на следећем линку:

https://www.eaehp.org/course-for-diagnostic-radiographers/)

Наше Удружење је добило једну бесплатну стипедију за учешће на поменутом курсу.Стипедија обухвата бесплатне курсеве( у вредности до 800 еура), а сам организатор би истражио могућности везане за смештај на Малти.

Трошкове пута би преузело наше Удружење, јер је ово јединствена прилика да чланство унапреди своје знање и да ови курсеви послуже за активно писање радова и учешће што више струк.мед.радиолога на ЕЦР у Бечу.

Пријаве колега који имају знање енглеског језика и који су чланови Удружења обавити на маил адресу Удружења до 10.11.2019 године :

office@radteh.org.rs

– info@radteh.org.rs

Управни одбор Удружења.