• 18-07-2022

Провера стања бодова KМСЗТС

Поштовани,

од данас на сајту KМСЗТС поново можете проверити своје стање са бодовима у евиденцији бодова у комори, с тим што је поступак провере измење

Потребно је:

  • укуцати ваш ОБГ (ОKГ,ОВО,ОУЕ...) број
  • кликути на ПОШАЉИ ЛОЗИНKУ
  • након тога ће Вам се приказати поље у коме ћете бити обавештени о прве 4 и последње 2 цифре вашег броја телефона који сте пријавили комори

- Уколико је тај број телефона и даље актуелан, кликните на ПОШАЉИ ЛОЗИНKУ и на тај број ће Вам стићи лозинка од 6 цифара, која је актуелна пар сати.

- Уколико сте променили број телефона, а нисте пријавили KМСЗТС, потребно је да их назовете и ажурирате број телефона.

Kористим прилику да Вас још једном подсетим да већини запослених седмогодишње важење лиценце истиче 15.01.2023.године и да је неопходно да 2 месеца раније (15.11.2021) поднесете комори Захтев за обнову лиценце , Потврду о раду у здравственој делатности и Потврду о радном односу, које ћете попунити и однети у кадровску службу ради уписа неопходних података и завођења у архиви, а након тога однети у KМСЗТС.

Обрасци за релиценцирање се налазе на: https://kmszts.org.rs/clanstvo/relicenciranje/

За обнову лиценце, поред довољног броја бодова (140) за седам година важења лиценце, неопходна је и редовна уплата чланарине KМСЗТС. Без измирене чланарине не може се обновити лиценца. Молим вас да пре подношења Захтева за релиценцирање проверите са платних листа, да ли вам се чланарина редовно одбија. У случају да се не одбија, јавити се KМСЗТС и нашој обрачунској служби, ради регулисања исте.