Трећи балкански радиолошки конгрес у Републици Српској

Даме и господо,

Поштоване колегице и колеге,

Драги пријатељи,

Част нам је упутити Вам први позив за  Трећи балкански радиолошки  конгрес у Републици Српској, са међународним учешћем, који ће се одржати у периоду 18-20. септембра 2015. године у Хотелу „Термаг“ на Јахорини. Надамо се да ће конгрес омогућити  размијену научних и практичних искуства стручњака из свих области радиологије те  лакше успостављање међусобних веза и сарадње, како међу колегама са наших простора тако и са  колегама из иностранства. Своје присуство као предавачи и гости већ су потврдили најеминентнији радиолози са Балкана.

Покушаћемо да креирамо најбољу атмосферу за рад за све заинтересоване колеге, пријатеље и професоре и бићемо веома успјешни у таквом подухвату само уз Вашу подршку. Отворени  смо за све Ваше идеје, приједлоге и сугестије.

После огромног успијеха и најбољих оцијена за Други балкански радиолошки конгрес, који смо добили од драгих гостију,поставили смо себи високе критеријуме које морамо заједнички испунити.

Сва даљња обавјештања и новости везано за стручни дио скупа као и за организационе појединости ћете на вријеме моћи да нађете на  интернет презентацији Удружења струковних медицинских радиолога и дипломираних инжињера медицинске радиологије Републике Српске.

Пријава радова до: 20.08.2015. године на маил адресу: pavlovicradiology@yahoo.com

Програм конгреса и II обавијештење: 01.09.2015. године

Свечано отварање, 18.09.2015. године у 19ч.

Цијена котизације износи: 100.00 Еура

У котизацију је урачуната конгресна торба,материјали ,ручак у природи на  Требевићу и свечана вечера.

Цијена смјештаја на бази полупансиона за два дана у двокреветној соби  износи: 100.00 Еура, у једнокреветној соби: 120.00 Еура.

Сви садржаји хотела као што су сауна,базен,парно купатило,паркинг и слично су бесплатни за госте хотела.

За све нејасноће и сугестије контактирајте предсједника организацијског одбора Конгреса, Дејана Павловића на телефон: +387 65/001-357 или на маил адресу: pavlovicradiology@yahoo.com

Срдачно Вас очекујемо на Јахорини.

Предсједник Удружења: Веселко Вуковић